Fotograf : Roger Johansson

Egnahemsföreningen här på Kimitoön är till för dig som har eget hus, radhus, parhus, aktie, hyresbostad eller fritidshus på Kimitoön. Just nu är vi runt 600 hushåll som är medlemmar och medlemsskapet gäller hela familjen.

Vi har fina rabatter med lokala firmor och butiker på ön. Vi har träffar/möten och intressanta föreläsare, vi gör resor, långa och korta, vi har tillställningar, vi har uthyrning av maskiner och verktyg för en liten peng och förhoppningsvis en egen talkkari. Dessutom bevakar vi medlemmarnas allmänna intressen och rättigheter.

Vi hör till Egnahemsförbundet och är en opolitisk förening. Föreningens namn är Egnahemsföreningen i Dragsfjärd rf. men vi representerar hela ön.

 

 

Förmåner

Som medlem i föreningen erbjuder våra samarbetspartners tiotals bra förmåner just för dig.

Läs mera under sidan, förmåner

Aktuellt

Infoblad

0 comments

Händelser

Kommande program kolla in händelsekalendern.

0 comments

Bildgalleriet

Tartu resa 2019

Föreningens sommarresa gick i år till Hansamarknaden i Tartu. Vi hade en fin resa med massor att titta på i Tartu. Vädergudarna var på vår sida och temperaturen visade på 25 grader och soligt väder. De flesta foton är tagna av Outi Haanpää, tack för det Outi.

0 comments

Julbuffe2017

Föreningens julbuffé på restaurang PortSide hölls i december. Maten var lika delikat som förut. Personalen var trevliga och allt förflöt utmärkt. Anton Nervander underhöll oss med sång och dragspelsmusik. Vi får tacka för det.

0 comments

50 års jubileumsfest

Foton från 50 års jubileumsfesten som hölls 23.05.2015 i Kasnäs.

0 comments

 

 

 

Kontakta oss