Nu har föreningen en gårdskarl 01.02-30.09.2020
Kolla infon

Maik står till er tjänst 😊

Aktuellt tillsatt i menun.

Fotograf : Roger Forss

Egnahemsföreningen här på Kimitoön är till för dig som har eget hus, radhus, parhus, aktie, hyresbostad eller fritidshus på Kimitoön. Just nu är vi runt 600 hushåll som är medlemmar och medlemsskapet gäller hela familjen.

Vi har fina rabatter med lokala firmor och butiker på ön. Vi har träffar/möten och intressanta föreläsare, vi gör resor, långa och korta, vi har tillställningar, vi har uthyrning av maskiner och verktyg för en liten peng och förhoppningsvis en egen talkkari. Dessutom bevakar vi medlemmarnas allmänna intressen och rättigheter.

Vi hör till Egnahemsförbundet och är en opolitisk förening. Föreningens namn är Egnahemsföreningen på Kimitoön rf och vi representerar hela ön.

 

 

Förmåner

Som medlem i föreningen erbjuder våra samarbetspartners tiotals bra förmåner just för dig.

Läs mera under sidan, förmåner

Aktuellt

Infoblad

Händelser

Kommande program kolla in händelsekalendern.

Bildgalleriet

Heureka 2020

Vi hade en fin resa till Heureka den 7 mars, tack till alla 49 medlemmar som var med, både barn och vuxna. 😊👍 Foton Outi Haanpää

Julbuffé 2019

Julbuffén på Strandhotellet år 2019 I år möttes vi på Strandhotellet till en trevlig julbuffe´ fest. Vi var 88 st med på julfesten, den yngsta deltagaren var söta Elina Haanpää, hon har varit med många gånger på våra resor och tillställningar. Serveringen löpte undan av glada och snabba servitörer, kökschef var som alltid Thomas Åhlberg. …

Tartu resa 2019

Föreningens sommarresa gick i år till Hansamarknaden i Tartu. Vi hade en fin resa med massor att titta på i Tartu. Vädergudarna var på vår sida och temperaturen visade på 25 grader och soligt väder. De flesta foton är tagna av Outi Haanpää, tack för det Outi.

 

 

 

Kontakta oss