Päivitys –> Kuvagalleria/Tartto matka 2019

Valokuvaaja : Roger Johansson

Omakotiyhdistys Kemiönsaarella on tarkoitettu juuri Sinulle, jolla on oma rakennus, rivitalo, paritalo, osake, vuokra-asunto tai vapaa-ajan rakennus Kemiönsaarella. Tällä hetkellä jäseniä on noin 600 taloutta ja jäsenyys koskee koko perhettä.

Meillä on hyvät alennukset paikallisissa yrityksissä ja kaupoissa saarella. Meillä on tapaamisia/kokouksia ja mielenkiintoisia luennoitsijoita, teemme matkoja, pitkiä ja lyhyitä, järjestämme tapahtumia, koneiden ja työkalujen vuokrausta pienehköä maksua vastaan ja toivottavasti oma talkkari. Lisäksi valvomme jäsenien yleisiä etuja ja oikeuksia.

Kuulumme Omakotiliittoon, olemme poliittisesti sitoutumaton yhdistys, jonka nimi on Egnahemsföreningen i Dragsfjärd rf. mutta edustamme koko saarta.

Jäsenedut

Yhdistyksemme jäsenenä yhteistyökumppanimme tarjoavat kymmeniä hyviä etuja juuri sinulle.

Lue enemmän sivulla, jäsenedut

Ajankohtaista

Infolehti

0 comments

Tapahtumat

Tulevat ohjelmat katso tapahtumakalenteri.

0 comments

Kuvagalleria

Tartto matka 2019

Yhdistyksen kesämatka oli tänä vuonna Tarton Hansamarkkinat. Meillä oli hieno matka ja paljon katseltavaa Tartossa. Sääjumalatkin olivat meidän puolella, lämpötila oli 25 astetta ja aurinko paistoi. Suurin osa valokuvista on Outi Haanpää ottanut, kiitoksia siitä Outi.

0 comments

Joulubuffetti2017

Yhdistyksen joulubuffetti pidettiin ravintola PortSidessa joulukuussa. Ruoka oli yhtä herkullinen kuin ennenkin. Henkilökunta olivat miellyttäviä ja kaikki hoitui erinomaisesti. Anton Nervander viihdytti meitä lauluilla ja haitarimusiikilla. Kiitämme tästä.

0 comments

50 vuotis juhla

Valokuvia 50 vuotis juhlasta joka pidettiin Kasnäsissa 23.05.2015

0 comments

Ota yhteyttä