Nyt on yhdistyksellä taas talkkaria 01.02-30.09.2020
Tarkista infoa

Maik on palveluksessanne 😊

Ajankohtaista lisätty menuun.

Valokuvaaja : Roger Forss

Omakotiyhdistys Kemiönsaarella on tarkoitettu juuri Sinulle, jolla on oma rakennus, rivitalo, paritalo, osake, vuokra-asunto tai vapaa-ajan rakennus Kemiönsaarella. Tällä hetkellä jäseniä on noin 600 taloutta ja jäsenyys koskee koko perhettä.

Meillä on hyvät alennukset paikallisissa yrityksissä ja kaupoissa saarella. Meillä on tapaamisia/kokouksia ja mielenkiintoisia luennoitsijoita, teemme matkoja, pitkiä ja lyhyitä, järjestämme tapahtumia, koneiden ja työkalujen vuokrausta pienehköä maksua vastaan ja toivottavasti oma talkkari. Lisäksi valvomme jäsenien yleisiä etuja ja oikeuksia.

Kuulumme Omakotiliittoon, olemme poliittisesti sitoutumaton yhdistys, jonka nimi on Egnahemsföreningen på Kimitoön rf ja edustamme koko saarta.

Jäsenedut

Yhdistyksemme jäsenenä yhteistyökumppanimme tarjoavat kymmeniä hyviä etuja juuri sinulle.

Lue enemmän sivulla, jäsenedut

Ajankohtaista

Infolehti

Tapahtumat

Tulevat ohjelmat katso tapahtumakalenteri.

Kuvagalleria

Heureka 2020

Meillä oli upea matka Heurekaan 7 maaliskuuta, kiitos kaikille 49 jäsenelle jotka olivat mukana, sekä lapset että aikuiset. 😊👍 Valokuvat Outi Haanpää

Joulubuffetti 2019

Joulubuffetti Strandhotelletissa vuonna 2019 Tänä vuonna tapasimme Strandhotelletissa mukavaan joulubuffetti juhliaan. Mukana joulujuhlassa oli 88 ihmistä, josta nuorin osaanottajista oli suloinen Elina Haanpää, hän on ollut mukana monta kertaa matkoillamme ja tapahtumissamme. Tarjoilu hoitui ripeästi iloisista ja nopeista tarjoilijoista, kokki oli niin kuin aina Thomas Åhlberg. Musiikista vastasivat Kauko Pietikäinen (laulu), Carina Lagerspets (saksofoni, kitara), …

Tartto matka 2019

Yhdistyksen kesämatka oli tänä vuonna Tarton Hansamarkkinat. Meillä oli hieno matka ja paljon katseltavaa Tartossa. Sääjumalatkin olivat meidän puolella, lämpötila oli 25 astetta ja aurinko paistoi. Suurin osa valokuvista on Outi Haanpää ottanut, kiitoksia siitä Outi.

Ota yhteyttä